Milijana i Milojko

Kontroverzni par se vjenčao, mladenku je na svadbi podržala samo baka

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
07.09.2019.
u 17:00
Goste je dočekala prava gozba i vesela atmofera uz trubače, a na medeni mjesec par se sprema u Grčku.
Pogledaj originalni članak

Vjenčali su se Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74), pišu 24sata.

- Ovaj dan je najdivniji u mom životu. Nisam ga zamišljala ovoliko lijepim, baš je predivno. To je taj dan kojeg mlada i mladoženja pamte cijelog života. Ja ću definitivno pamtiti. Imam tremu, ali ne zbog kamera. Pitam se jesmo li nešto zaboravili, ali zasad je sve u redu - rekla je mladenka.

Uz brojne uzvanike i sudionike showa 'Parovi', podršku im je došla dati i Milijanina baka koja je Milojkova generacija.

- Milijana je ovako htjela i voljela, ja joj neću kvariti sreću - podržava ju baka. Milijana je odlučila uzeti suprugovo prezime, a prvu noć kao muž i žena provesti će u kući u kojoj već žive zajedno, piše 24sata. Vjenčanje se održalo samo kod matičara jer im iz crkve nisu odobrili zbog velike razlike u godinama. Kako pišu mediji u Srbiju nitko iz Milojkove obitelji nije došao na vjenčanje.

 

 

Goste je dočekala prava gozba i vesela atmofera uz trubače, a na medeni mjesec par se sprema na putovanje u Grčku.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar Dokman
Dokman
17:50 07.09.2019.

Koji poklon je poslala novinarska redakcija mladencima?

KA
kabul
19:00 07.09.2019.

Konacno nesto normalno iz Srbije...

Avatar zajutrak
zajutrak
17:42 07.09.2019.

Ovaj VL je postao kao Novosti :/

Još iz rubrike Showbiz