oprostila se

Kontroverzna glumica podijelila tužnu vijest: 'Srce mi je slomljeno i očajna sam'

Foto: IPA/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
ambetr i johnny
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
05.05.2020.
u 14:32
Amber, poznata i po turbulentnom, ali i nasilnom braku s kolegom Johnnyjem Deppom, objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom u mlađim danima, a podijelila je i emotivnu poruku uz fotografije.
Pogledaj originalni članak

Hollywoodska glumica Amber Heard sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila vijest o smrti svoje majke Paige Heard.

Amber, poznata i po turbulentnom, ali i nasilnom braku s kolegom Johnnyjem Deppom, objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom u mlađim danima, a podijelila je i emotivnu poruku uz fotke.

Foto: Big Pictures/Pixsell
johnny depp
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
johnny depp
Foto: Youtube (screenshot)
johnny depp
Foto: Justin Ng/IPA/PIXSELL
Johnny Depp
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Penelope Cruz
Foto: Press Association/PIXSELL
stella mccartney
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
johnny depp amber heard
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Johnny Depp
Foto: V. Flores/Press Association/PIXSELL
johnny depp
Foto: V. Flores/Press Association/PIXSELL
johnny depp
Foto: Jörg Carstensen/DPA/Pixsell
johnny depp

"Srce mi je slomljeno i očajna sam zbog gubitka svoje majke Paige Heard. Prerano nas je napustila, ostavljajući nam u sjećanju svoju lijepu i nježnu dušu. Zauvijek će nam nedostajati u dubini naših srca. Njezino iskreno, otvoreno srce učinilo ju je najljepšom ženom koju sam ikad poznavala. Teško je zamisliti, a još teže reći, ali osjećam se istinski sretnom što sam bila njezina kći i dobila dar njezine svjetlosti kojom me obasjavala gotovo 34 godine. Ovo je nevjerojatno bolno vrijeme, ali podsjeća me da nas ljubav sve nadživljava. Dobrota, podrška i velikodušnost koje smo moja sestra Whit i ja dobile od prijatelja i obitelji spasile su nam dušu", napisala je Amber.

Foto: Screenshot

Amber su odgajali majka Paige i otac David u teksaškom Austinu, no ona se preselila  u New York kako bi se bavila manekenstvom, a nakon Velike Jabuke otišla je u Los Angeles i uspjela kao glumica.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:18 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Još iz rubrike Showbiz