UHVAĆENA

Kolega pokazao što Doris radi tijekom emisije dok je kamere ne snimaju

Foto: Instagram
Doris Pinčić i Ognjen Golubić
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: HRT/Screenshot
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Doris Pinčić
23.11.2020.
u 09:58
Doris najčešće "Dobro jutro Hrvatska" vodi u paru s Golubićem, a čini se da se njih dvoje dobro slažu i van studija, budući da često jedno drugom komentiraju statuse na društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Doris Pinčić jutros je s kolegom Ognjenom Golubićem vodila emisiju "Dobro jutro Hrvatska" u kojoj je godtovao splitski pjevač Luka Nižetić. Dok je Luka izvodio svoju pjesmu "Ludilo brale", Doris je na kauču provjeravala svoj mobitel, nesvjesna da je kolega Ognjen snima. Voditeljicu je kolega iznenadio, no odmah se nasmijala i mahnula mu u kameru. Snimku je Ognjen objavio na Instagramu, a prenijeli su je i na stranici emisije.

Doris najčešće "Dobro jutro Hrvatska" vodi u paru s Golubićem, a čini se da se njih dvoje dobro slažu i van studija, budući da često jedno drugom komentiraju statuse na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Doris je nedavno zabrinula pratitelje nakon što se s nogama punim ogrebotina i modrica pojavila u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Kanije je otkriveno da je pala s motora tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Tada je poručila svojim obožavateljima: "Malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu."

Voditeljica je, naime, snimala na Ižu novi video za svoj projekt Kuhinja babe Eve i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem.

Za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. Nakon što su fotografije njezinih ozljeda dospjele u javnost brojni obožavatelji voditeljici su poželjeli brz oporavak.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
sani1
11:56 23.11.2020.

Kopa nos

Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:35 23.11.2020.

Hm , očekivao sam je na koljenima.