Klapski spektakl

Klapa Intrade ovaj petak dolazi u zagrebački Green Gold Club!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
06.12.2014., Zagreb - Koncert klape Intrade i Tomislava Bralica u dvorani Vatroslav Lisinski. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
intrade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
intrade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
intrade
Foto: PR FOTO
klapa intrade
Foto: PR FOTO
tomislav bralić klapa intrade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
intrade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
intrade
03.05.2016.
u 15:23
Svi ljubitelji dobre klapske glazbe ovaj vikend doći će na svoje jer u zagrebački Green Gold Club dolazi jedna od naših najpopularnijih klapa - klapa Intrade predvođena Tomislavom Bralićem
Pogledaj originalni članak

U petak, 06. 05. na stage Green Golda penje se zadarska Klapa Intrade u društvu Tomislava Bralića. Svi ljubitelji dobre klapske glazbe ovaj vikend doći će na svoje jer jedna od naših najpopularnijih klapa najavljuje odličnu zabavu.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kuna, a ulaznice možete nabaviti u Green Gold Clubu ili na Eventim.hr.

Zadarska klapa „Intrade“ djeluje od 1985. godine i danas je među najpopularnijim klapskim skupinama u Hrvatskoj, a dobro je poznata i publici diljem Europe.

Više informacija možete pronaći na stranici wwwgreengoldclub.com.hr ili na Facebooku.

Foto: PR FOTO

>>Poseban repertoar klape Intrade na jedinstvenom humanitarnom koncertu Srce za Zadar

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.