gotovo je

Kim Kardashian zatražila razvod nakon 72 dana braka

Foto: Twitter
Kim Kardashian zatražila razvod nakon 72 dana braka
31.10.2011.
u 17:30
Braku je navodno došao kraj zbog nepomirljivih razlika, a o razvodu su glasine kružile već tjednima
Pogledaj originalni članak

Nakon samo 72 dana braka američka starleta Kim Kardashian potpisala je danas papire za razvod od supruga Krisa Humphriesa.

Iako su glasine o njihovom razvodu kružile tjednima, od danas je to i službeno. Braku je navodno došao kraj zbog nepomirljivih razlika između Kim i Krisa, no Kim nije tražila poništenje braka već razvod.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PP
pp
19:19 31.10.2011.

kako iznenađujuće? pa kako to? hehe...ja ne znam ko čita ove članke...ja samo vidim naslov, otvorim i odem na komentare...pa mislim da bi to trebali istražiti pa si možda racionalizirati poslovanje u budućnosti...ako ljudi ne čitaju takve članke objavite samo naslov i komentare...ne trebate se trudi s pisanjem tih 7 rečenica...samo mali dobronamjerni savjet...

Još iz rubrike Showbiz