Nimalo skromna

Kim Kardashian počastila se Ferrarijem od 300.000 dolara

Foto: Pixsell
Kim Kardashian počastila se Ferrarijem od 300.000 dolara
05.10.2011.
u 15:30
Iako mu je cijena inače desetak tisuća dolara niža, Kim je željela potpuni luksuz pa je zahtijevala sve moguće dodatke, što je znatno povećalo cijenu automobila
Pogledaj originalni članak

Nisi prava zvijezda ako nemaš Ferrari. Očito se tim geslom vodila i Kim Kardashian pa se odlučila počastiti bijelim limenim ljubimcem čija je vrijednost nimalo skromnih 300.000 dolara. Iako mu je cijena inače desetak tisuća dolara niža, Kim je željela potpuni luksuz pa je zahtijevala sve moguće dodatke, što je znatno povećalo cijenu automobila. Ferrarijev model 458 zasigurno se svidio i njezinu suprugu Krisu Humphriesu s kojim trenutačno živi u Los Angelesu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.