odlazak pjevača

Kemal Monteno bit će sahranjen u Sarajevu, u Zagrebu u ponedjeljak posljednji ispraćaj

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Kemal Monteno bit će sahranjen u Sarajevu, u Zagrebu u ponedjeljak posljednji ispraćaj
22.01.2015.
u 11:43
Kemal Monteno bit će sahranjen u svom rodnom gradu Sarajevu, potvrdila je njegova kći Adriana
Pogledaj originalni članak

Kemal Monteno bit će sahranjen u svom rodnom gradu Sarajevu. Potvrdila je to za Klix.ba njegova kći Adriana. Prije sahrane, u ponedjeljak će na zagrebačkom krematoriju bit posljednji ispraćaj legendarnog pjevača. Posljednji ispraćaj održat će se u ponedjeljak u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju, poručili su iz Croatia Recordsa.

- Posljednji ispraćaj Kemala Montena, jednog od najomiljenijih i najpoznatijih pjevača naših prostora, održat će se u ponedjeljak, 26. siječnja u 15 sati na zagrebačkom groblju Mirogoj, poručili su iz Croatia Recordsa. Komemoracija će se održati u srijedu, 28. siječnja u 12 sati u sarajevskom Narodnom pozorištu, a pogreb istoga dana u 14:30 sati na sarajevskom groblju Bare - poručuju iz Kemalove izdavačke kuće.

Kemal Monteno preminuo je jučer u 11 sati u 67. godini života u Zagrebu. Dobio je infekciju, bakterija mu je ušla u krv te je preminuo od sepse. Glazbenici iz regije, kao i cijela javnost, ostala je šokirana njegovom smrću.

>> Prisjetite se najvećih hitova Kemala Montena

>> Rade Šerbedžija od suza nije mogao izreći ni riječi o Kemalovoj smrti

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zahira45
14:31 22.01.2015.

Dragi Kemo vjerujem da ideš na neko bolje mjesto. Nedostajat ćeš nam zauvijek. Sućut obitelji i svima koji vole ovog predivnog čovjeka.

PE
peugeot
15:46 22.01.2015.

Monteno je obiljezio moju sarajevsku mladost. Hvala ti care za tvoj topli, barsunasti, italijanski "belcanto" !