hvali se na instagramu

Našla instruktora fitnessa pa postala njegova djevojka

Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
Foto: Instagram
kelly brook
29.05.2015.
u 09:31
Kelly i Jeremy u vezi su odnedavno. Ljubav su započeli jer je Kelly tražila njegovu pomoć - htjela se stesati. Jeremy je prihvatio posao i tako dobio novu djevojku
Pogledaj originalni članak

Kelly Brook uživa u St. Tropezu sa svojim dečkom Jeremyjem Parisijem. Zgodni Francuz inače je instruktor fitnessa, pa se Kelly njime hvali na Instagramu.

Objavili su nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko uživaju u odmoru i međusobnom društvu. Pozirali su nakon kupanja, tijekom sunčanja, tijekom ručka.

Kelly i Jeremy u vezi su odnedavno. Ljubav su započeli jer je Kelly tražila njegovu pomoć - htjela se stesati. Jeremy je prihvatio posao i tako dobio novu djevojku.

>>Hollywood je okrutan! Kelly Brook otišla u kliniku za smrzavanje sala!

>>Seksi manekenka objavila vruće fotografije!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar maxist
maxist
08:01 30.05.2015.

imamo mi jedan precizan izraz za to...........