Vječni neprijatelji

Keith Richards istukao švedskog novinara, lupao mu glavom o zid

Keith Richards istukao švedskog novinara, lupao mu glavom o zid
12.11.2010.
u 15:50
Markus Larson tvrdi da ga je Keith Richards udario glavom i rekao mu da je sretan što je uopće živ. Iz rokerova tima tvrde da je slavni gitarist jedva pogladio novinara po glavi, koji je, smatraju, previše dao mašti na volju
Pogledaj originalni članak

Keith Richards možda ima sto godina, ali udara kao dečko, tvrde francuski mediji. Ponovni susret gitarista Rolling Stonesa i švedskog novinara Markusa Larsona završio je tučnjavom jer je slavni roker u Parizu prepoznao autora teksta u kojemu je Stonese nazvao amaterskim bendom. Richards je u Parizu promovirao autobiografiju “Life”, a na jednom od intervjua pojavio se i Larson. Roker je pobjesnio kad je prepoznao "starog neprijatelja" iz Švedske i zaprijetio da mu neće dati mira dok mu se ne ispriča za tu “drljotinu od teksta”.

- Ustao je i pitao me želim li da to riješimo kao muškarci. Mislio sam da se šali, a kad sam shvatio da je ozbiljan, prepao sam se - ispričao je novinar lokalnim medijima.

Markus Larson tvrdi da ga je Keith Richards udarao glavom o zid i rekao mu da je sretan što je uopće živ. Iz rokerova tima tvrde da se slavni gitarist samo šalio za intervjua i da je jedva pogladio novinara po glavi, koji je, smatraju, previše dao mašti na volju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

B6
Booyaka 619
16:10 12.11.2010.

Rif majstor i osvetnik - Keith Richards.. Tako treba s drznicima, odmah u vugla...

ŠI
šimuka
16:19 12.11.2010.

Mogu mislit kako izgleda taj novinar,kad ga ovo strašilo može istuć.

SI
sinaj
16:10 12.11.2010.

Ovako izgleda jedan pravi rocker, legenda...

Još iz rubrike Showbiz