Maldivska avantura Saše Lozara

Kći se sprijateljila s papigama, a meni se svidjelo hraniti raže

Foto: Privatni album
Maldivi
Foto: Privatni album
Maldivi
08.04.2016.
u 08:45
Pjevač i radijski voditelj danas se vratio s obiteljskog odmora na kojem je plivao s morskim psima i istraživao koraljni greben
Pogledaj originalni članak

Nakon stvarno lijepe i uspješne protekle dvije godine, pobjede u showu TLZP, nominacije za Večernjakovu ružu, izbora u top 5 najboljih radijskih novinara na Weekend Media Festivalu, odlučio sam počastiti svoju obitelj putovanjem koje smo oduvijek priželjkivali – započeo je priču o obiteljskoj avanturi na Maldivima Saša Lozar. Pjevač, radijski voditelj, a vidjeli smo – i fenomenalan imitator danas se vraća sa zaista zasluženog odmora.

Napokon zajedno

– Moram priznati da smo presretni. Potpuno opušteni i odmorni uživali smo u svemu što ovo rajski mjesto nudi. Fascinantna priroda, odlična kuhinja simpatični ljudi... Dane smo provodili ZAJEDNO! To je danas rijetkost i to mi je bilo najbitnije. Uživali smo u plaži, moru, ronjenju. Posjetili smo i jedan mali ribarski otok Himafushi i nakratko vidjeli kako živi lokalno stanovništvo – govori nam Saša s kojim su na rajskim Maldivima uživale supruga i kći.

Najviše im se svidjelo veselje i atmosfera, ali i egzotika.

– Uživali smo u jedinstvenom iskustvu poput plivanja s morskim psima i hranjenja raža, a predivne bijele plaže ispunile su sva naša očekivanja – kaže nam Saša i otkriva što se posebno dojmilo njegove male princeze.

– Ona je bila presretna i sretan sam da može doživjeti tako nešto i učiti o svijetu i drugim kulturama. Sprijateljila se s mnogim papigama koje nastanjuju otok i oduševila se podvodnim svijetom koraljnog grebena.

Nakon ove avanture Sašu čeka puno posla. Izlazi mu i novi singl.

– Kratak odmor i idemo dalje. Prije puta družili smo se u studiju s našim velikim autorom i producentom, dobitnikom Porina Predragom Martinjakom Peggyjem i stvorili smo nešto što jedva čekam da postane dio radijskog etera. Pjesma se zove “Za nas dvoje” i tekstom prati onu mušku nesigurnost u trenutku kad voljenoj osobi prvi put priznaš da je voliš – s entuzijazmom kaže Saša, a s jednakim veseljem najavljuje i koncert u Lisinskom 22. travnja.

Red pjesme, red imitacije

– Spremam priču koja će, vjerujem, kod publike pokrenuti puno emocija. To će biti presjek nekih mojih pjesama, mojih omiljenih pjesama drugih izvođača, malo zafrkancije s imitacijama i predivne suradnje s gostima Majom Posavec, Lukom Bulićem i Natali Dizdar. Zbog toga vas sve pozivam da sa mnom podijelite taj poseban trenutak, a ja obećavam da ću vas zabaviti.

>> Gradonačelnika sam pitao o veličini...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:18 08.04.2016.

neko jede meso, neko zelje u prosjeku - sarmu!

HR
hrfila78
09:39 08.04.2016.

bas lijepo sigurno nas zanima gdje oni idu i sto rade , 9000 kn kosta po osobi plus pristojbe od 2200 kn po osobi wtf. dok vecina nasih građana nemogu ici ni do jadrana vi promovirate koga ? ovo tkz. novinarstvo prelazi sve granice