GOSPIĆ

Kćer ministra Milinovića nastupila na Prvom pljesku

Foto: Marko Čuljat
prvi pljesak
Foto: Marko Čuljat
prvi pljesak
04.12.2009.
u 22:32
U pauzi je nastupila i Mirna Milinović, mlađa kćerka ministra Milinovića, koja će u nedjelju nastupiti u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

GOSPIĆ – Po četrnaesti put gospićka turistička zajednica organizirala je Prvi pljesak. Ove godine je nastupilo 11 kandidata.

Po ocjeni žirija najbolja je bila Josipa Šarić, druga Matea Krpan a treća Matea Devčić. Po izboru publike najbolja je bila Renata Šimunić.

Gošća večeri bila je Maja Šuput koja je bila i članica stručnog žirija. U pauzi je nastupila i Mirna Milinović, mlađa kćerka ministra Milinovića, koja će u nedjelju nastupiti na zagrebačkom prvom pljesku, a i na idućoj Dori.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DA
damirtankovic
23:08 04.12.2009.

I ovo je \"vijest\" koja ide uz bok obavjesti o smrti Vjaćeslava Tihonova !? Stvarno ste se posvadili s mozgom !!!

LY
Lynx
19:49 05.12.2009.

Čini mi se da je tako i Ceca počela...

DA
damirtankovic
23:17 04.12.2009.

Pobjednica Dore - Mirna Milinović. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!