bolan početak

Katherine Heigl: Posvojena kći u početku me nije htjela prihvatiti

Foto: pixsell
katherine heigl
Foto: pixssell
katherine heigl
Foto: pixsell
katherine heigl
10.04.2012.
u 09:44
Glumica i njen suprug posvojili su malenu Naleigh iz Sjeverne Koreje kad joj je bilo deset mjeseci.
Pogledaj originalni članak

Zvijezda serije ''Uvod u anatomiju'' glumica Katherine Heigl progovorila je o onoj težoj strani majčinstva s kojom se suočila kad je posvojila dijete. Naime, Heigl je 2009. posvojila 10-mjesečnu djevojčicu iz Sjeverne Koreje koja je u početku odbijala bilo kakav kontakt s njom.

– Bila sam uvjerena da ćemo se brzo i lako zbližiti, ali bilo je posve suprotno. Naleigh me uporno odbijala kao majku, mislila sam da će mi puknuti srce od tuge. Pomišljala sam i kako je problem u meni, da sam loša majka, no s vremenom sam shvatila da je potrebno samo vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto. Bili su to najteži dani u mom životu – priznala je Heigl. Glumica je svoje prvo dijete posvojila iz Sjeverne Koreje, odakle potječe njena starija sestra.

– Roditelji su moju sestru posvojili tri godine prije nego što sam se ja rodila. Htjela sam da moja obitelj nalikuje na onu kojoj sam ja odrasla – izjavila je glumica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.