Ispovijest oskarovke

Kate Winslet: Prije spašavanja iz vatre odijevala sam grudnjak

Foto: Pixsell
Kate Winslet: Prije spašavanja iz vatre odijevala sam grudnjak
22.10.2011.
u 18:00
- Dok sam ga navlačila, sinulo mi je da će mi to oduzeti previše vremena. Odbacila sam grudnjak, stavila prvu majicu koja mi je bila pri ruci, uhvatila djecu i baku Eve. Ne, nisam joj spasila život. Pomogla sam joj da se spusti niza stube.
Pogledaj originalni članak

Kad su je povici “vatra, vatra!” ljetos usred noći probudili u karipskoj kući Sir Richarda Bransona, Kate Winslet, priznaje, nije reagirala predvidljivo. – Bilo je jezivo. Na trenutke sam se bojala hoćemo li svi izgorjeti – ispričala je Kate Winslet gostujući u The Graham Norton Showu na BBC Americi kako je iz buktinje spasila 90-godišnju Eve Branson. No prije herojskog čina obratila je pozornost na odjeću.

– Utrčala sam u spavaću sobu i stavila grudnjak. U strašnim trenucima poput toga čovjek se sjeti najčudnijih stvari. Dok sam ga navlačila, sinulo mi je da će mi to oduzeti previše vremena. Odbacila sam grudnjak, stavila prvu majicu koja mi je bila pri ruci, uhvatila djecu i baku Eve. Ne, nisam joj spasila život. Pomogla sam joj da se spusti niza stube. Ona je moćna gospođa koja bi se spasila iz vatre i bez moje pomoći – naglasila je skromna 36-godišnja oskarovka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
06:11 24.10.2011.

Kate, nisam mogao čitati ovaj članak jer se nemoguće koncentrirati na čitanje kad ti vidim vime.