zavodljive brinete

Karmen i Gea u novim će nastavcima "Zore dubrovačke" biti u središtu spletki

Foto: Nova TV
zora
Foto: Nova TV
zora
Foto: Nova TV
zora
Foto: Nova TV
zora
Foto: Nova TV
zora
15.02.2014.
u 12:00
– Željka zna biti duša zabave, praviti se samouvjerenija nego što jest ili glumiti zavodnicu. Tako se pomalo glupo spetlja s jednim od likova iz serije te se počne i nesretno zaljubljivati – otkriva Karmen.
Pogledaj originalni članak

U drugoj sezoni serije “Zora dubrovačka” koja je krenula na Novoj TV radnju će začiniti dvije nove glumice, Karmen Sunčana Lovrić (27) i Gea Gojak (26). Gea igra nešto stariju Matiju koju je u prvoj sezoni glumila Tea Kostelac, a Karmen je Željka, pomalo naivna djevojka iz okolice Dubrovnika koja se voli zabavljati.

Zna glumiti zavodnicu

– Željka zna biti duša zabave, praviti se samouvjerenija nego što jest ili glumiti zavodnicu. Tako se pomalo glupo spetlja s jednim od likova iz serije te se počne i nesretno zaljubljivati – otkriva Karmen. Gea pak svoju junakinju opisuje kao light motiv serije.

– Matija uvijek nastoji biti nasmijana, pozitivna, spremna svima pomoći i po tome smo slične. Voljela bih da Matija do kraja zadrži te pozitivne osobine kako bismo preko serije mladim ljudima mogli prenijeti prave ljudske vrijednosti – ističe glumica zagrebačkog kazališta Mala scena kojoj je ovo prvi veliki TV projekt. Karmen govori da za razliku od Željke ima ciljeve, zna što želi i radi na tome da to i ostvari. – Jedino nam je zajedničko to da se obje volimo dobro zabaviti, samo ne na jednak način – veli glumica. Na setu je, nastavlja, “pomagačica” Ivi Vujanić koja igra petogodišnju Zoru.

Kreativno Valentinovo

– Iako još ne zna čitati, Iva uči scene kao velika i zna već skoro sav scenski vokabular. Po setu skupa zbijamo šale. Neki dan smo se smijali kad je Iva glumila da joj se spava, kako smo vježbale, a redatelj je povikao: “Ajmo brže snimit to, dijete će nam zaspati!” – priča Lovrić koja trenutno radi na autorskom projektu, a uskoro bi trebala početi raditi i na predstavi za djecu, u čemu je Gea Gojak već iskusna. – Djeca su, kao i odrasli, raznolika publika. Ima onih koji ne trepću dok gledaju predstavu, koji se penju na scenu, koji verbalno sudjeluju u predstavi, koji doručkuju u prvom redu, ali sve njih pokušavamo uvući u našu priču kako bi osjetili čaroliju kazališta – priča Gojak i zagonetno kaže da će današnje Valentinovo provesti s osmijehom, dok će ga Karmen provesti u kreativnom radu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.