Slava ih promijenila

Karijeru su počeli kao djeca u filmovima i serijama, a ovako izgledaju sada

Foto: PA/Pixsell, Youtube screenshot
Foto: PA/Pixsell, Youtube screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell, Youtube screenshot
12.10.2017.
u 11:21
Pogledaj originalni članak

Daveigh Chase svi se sjećamo kao Samare iz horor filma "Krug" i tjerala je strah u kosti. Kasnije je glumila u manje strašnim filmovima, a nedavno je uhićena jer je ostavila prijatelja na samrti ispred bolnice. 

Glumac Haley Joel Osment popularnost je stekao zahvaljujući filmu "Šesto čulo" u kojem je glumio s 11 godina. Od tada se Haley skroz transformirao, a prije 10 godina je izazvao prometnu nesreću pod utjecajem alkohola i završio je na liječenju. 
Abigail Breslin već je s tri godine postala zvijezda reklama, a s deset godina proslavila se ulogom u filmu "Mala Miss Amerike". Nastavila je graditi karijeru u glumi, a nedavno je otkrila i da je bila žrtva silovanja svog bivšeg dečka. 

Freddie Highmore najpoznatiji je po ulozi u filmu "Charlie i tvornica čokolade", a sada nam je poznat i po ulozi u "Hotelu Bates". Uz ovu zvijezdu koja je karijeru počeo kao tinejdžer ne veže se nijedan skandal. 

Edin Breški svima nam poznat kao Buco iz Smogovaca i 35 godina poslije serije i dalje se borio s viškom kilograma. Od glume se oprostio i radio je kao elektrotehničar.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
Journalist007
11:54 12.10.2017.

"Lijepe" su sudbine svi imali.