NE ODMARAJU

Karantena na kraljevskom dvoru: Kate i William pokazali kako im je u izolaciji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Instagram
Karantena u domu Kate Middleton i Princa Williama
Foto: Instagram
Karantena u domu Kate Middleton i Princa Williama
31.03.2020.
u 20:44
Princ William i Kate Middleton objavom na Instagramu otkrili su čemu su se posvetili u doba koronavirusa.
Pogledaj originalni članak

Kraljevska rezidencija u Kensigntonu je otišla u karantenu, a princ William i njegova supruga Kate Middleton pokazali su na društvenim mrežama kako izgleda njihov život za vrijeme izolacije. Naime, par se posvetio projektu vrijednom pet milijuna funti, a radi se o pružanju psihološke pomoći građanima Velike Britanije tijekom karantene.

Foto: NISYND/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell

- Samoizolacija i socijalno distanciranje mogu predstaviti velike izazove našem mentalnom zdravlju. U prethodnim tjednima, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u redovitom su kontaktu s organizacijama i udrugama koje se bave ovim problemom u teškim vremenima poput ovih - stoji na početku objave uz slike Kate i Williama koji telefoniraju s predstavnicima humanitarnih udruga Paulom Farmerom i Catherine Roche.

U jednoj od prijašnjih objava, točnije onoj otprije tri dana, videom su zahvalili svom medicinskom osoblju koje se bori protiv koronavirusa. Njihova djeca, Charlotte, Louis i George, zapljeskali su svima u borbi, a video broji preko 7 milijuna pregleda.

Podjetimo, nakon što se krajem veljače u britanskim medijima pojavila informacija da su četiri učenika u školi Thomas Battersea bili suspektni na koronavirus, a inače istu pohađaju princeza Charlotte i princ George, zavladala je panika. 

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

– Kao i sve škole, ozbiljno shvaćamo potencijalne rizike povezane sa širenjem koronavirusa i slijedimo vladine upute kako se ponašati u slučajevima u kojima se pojavi sumnja da je netko od zaposlenika ili učenika zaražen virusom – poručili su u priopćenju iz škole koju pohađaju djeca princa Williama i Kate Middleton. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nisu komentirali ove napise, ali zato se javnosti obratila unuka kraljice Elizabete Zara Tindall.

Ona se sa suprugom Mikeom upravo vratila sa skijanja iz sjevernog dijela Italije koji je pogođen koronavirusom. Zara je rekla kako ona i suprug ne idu u izolaciju jer nemaju simptome koji bi upućivali na zarazu i dodali su da slijede sve službene savjete nadležnih institucija o ponašanju u slučaju zaraze. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
15:05 01.04.2020.

"Ona se sa suprugom Mikeom upravo vratila sa skijanja iz sjevernog dijela Italije koji je pogođen koronavirusom. Zara je rekla kako ona i suprug ne idu u izolaciju jer nemaju simptome koji bi upućivali na zarazu i dodali su da slijede sve službene savjete nadležnih institucija o ponašanju u slučaju zaraze. " tako to sve počne, a onda rikneš....da su bugari i zaraze nekog dobili bi 5 godina, da taj netko umre 30g. zatvora al to je UK nema kazne...