zadivila umijećem

Kao što je i obećala, sada je nogomet zaigrala u - štiklama!

Foto: Youtube (screenshot)
adriana lima
Foto: Youtube (screenshot)
adriana lima
Foto: Youtube (screenshot)
adriana lima
Foto: Vine
adriana lima
Foto: Vine
adriana lima
Foto: Instagram
adriana lima
29.06.2014.
u 12:08
U reklami za KIA automobile, Adriana Lima igrače američkog nogometa podučava kako se igra "pravi" nogomet i to u štiklama
Pogledaj originalni članak

Amerikanci imaju svoju inačicu nogometa, iako, naravno to nema veze s onim što ostatak svijeta poznaje kao nogomet.

I dok je njihova nogometna reprezentacija ušla u osminu Svjetskog prvenstva, za razliku od naše, te su konačno privukli pažnju vlastite nacije, do prije mjesec dana malo je kojeg Amerikanca bilo briga za nogomet.

Da bi se to promijenilo, pokušani su razni marketinški trikovi, a onaj s Adrianom Limom sigurno je zaokupio mnogo pažnje.

U reklami za KIA automobile, Adriana Lima igrače američkog nogometa podučava kako se igra "pravi" nogomet i to u štiklama. Malo je reći, da je impresionirala umijećem.

>>Adriana Lima oduševila skrivenim talentom!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SW
swagolino
17:50 29.06.2014.

Kakvo umijeće, pa to je nevjerovatno!

TO
tomzag
18:47 29.06.2014.

A što ste rezali penale?

ZZ
zzz
19:03 29.06.2014.

a to umijeće je prikazano gdje?!