večer hip-hopa

Kandžija i njegove Gole žene sutra nastupaju u Tvornici kulture

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
Kandžija i njegove Gole žene sutra nastupaju u Tvornici kulture
17.05.2012.
u 14:15
Prepoznatljiv je po iskrenim i angažiranim stihovima, a slovi za najboljeg freestlyera i najveću nadu hip-hopa na ovim prostorima. S drugim albumom \"Koktel od rakije\" donosi konceptualni \"storytelling\" koji ne štedi nikoga.
Pogledaj originalni članak

Osječki hip-hoper Kandžija sutra će u Tvornici kulture predstaviti najbolje s dosadašnja dva albuma, ''Narodnjaci'' i ''Koktel od rakije''.

– Baš smo nabrijani, bit će ludnica! Nikad ne radimo isti koncert, uvijek smislimo nešto drukčije, da bude zanimljivo i nama i publici. Bit će to spoj prvog i drugog CD-a, a isprobat ćemo i neke nove stvari, bit će jammanja, freestylea, uvijek ubacujemo puno forica, da to bude veselo – najavljuje Kandžija.

 Na pozornici će mu se pridružiti i njegove Gole žene, bendovi K.L.U.B, Portman, te DJ Pips

Prepoznatljiv je po iskrenim, beskompromisnim i angažiranim stihovima, a slovi za najboljeg freestlyera i najveću nadu hip-hopa na ovim prostorima. Nakon prvog albuma "Narodnjaci" iz 2009,. s kojim je osvojio odlične kritike u cijeloj regiji, s drugim albumom ''Koktel od rakije'' donosi nešto drugačije, konceptualni ''storytelling'' album koji ne štedi nikoga.

Kandžija promovira novi singl ''Po noći" koji hip-hoper opisuje:

– Radi se o klasičnom, već dosadnom stereotipu o nogometašima i manekenkama, samo što nije baš toliko glamurozno kao inače, jer u ovoj priči nogometaš igra u Baranji u trećoj ligi, a manekenka je zapravo samo obična hostesa. Ali u mraku i to prolazi. Ukratko, kao "Ljubav je na selu", ali noćna necenzurirana verzija.

Kandžiju i njegove Gole žene moći ćete pogledati i na ovogodišnjem Terraneo festivalu u Šibeniku koji će se održati od 7. do 10. kolovoza.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.