HIT VIDEO

Kako su se mijenjale najpoznatije pop pjevačice današnjice

Foto: Screenshot
Kako su se mijenjale najpoznatije pop pjevačice današnjice
15.01.2017.
u 12:56
Najstarija među njima, kraljica popa Madonna prvi je video "Everybody" snimila još 1982., prije nego su se i rodile neke aktualne zvijezde poput Demi Lovato, Miley Cyrus ili Ariane Grande
Pogledaj originalni članak

Zanimljiv video postao je pravi hit na društvenim mrežama. U njemu je autor pobrojao najpoznatije pop pjevačice današnjice i pokazao kako su se mijenjale od svojih početaka, pa do danas.

Najstarija među njima, kraljica popa Madonna prvi je video "Everybody" snimila još 1982., prije nego su se i rodile neke aktualne zvijezde poput Demi Lovato, Miley Cyrus ili Ariane Grande. Zanimljivo je vidjeti i Kylie Minogue, koja je na scenu stupila 1987., te Mariah Carey, koja je prvi singl "Vision Of Love" snimila 1990. godine.

>>Madonna održala najvažniji govor u karijeri i postala junakinja žena

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.