Michael J. Fox

'Kada sam doznao da imam Parkinsa, počeo sam piti'

Foto: Reuters/PIXSELL
'Kada sam doznao da imam Parkinsa, počeo sam piti'
26.09.2013.
u 13:41
Foxu je bolest bila otkrivena kada je imao 29 godina, a prva reakcija na tu vijest bila mu je alkohol
Pogledaj originalni članak

Glumac Michael J. Fox u intervjuu s Howardom Sternom priznao je da se počeo opijati kada je doznao da ima Parkinsonovu bolest.

Foxu je bolest bila otkrivena kada je imao 29 godina, a prva reakcija na tu vijest bila mu je alkohol.

– U početku sam pio i išao na tulume da ne bih bio sam, ali uskoro sam otjerao sve oko sebe i nije bilo nikoga da mi pomogne – rekao je glumac. Dodao je kako mu je rehabilitacija pomogla da vrati svoj život u normalu te da mu se nakon toga popravio brak, ali i karijera. Inače, Fox sa suprugom Tracy Pollan ima četvero djece.

Na ovogodišnjoj dodjeli Emmy nagrada u Los Angelesu Fox je održao poseban govor za preminulog američkog pisca i producenta Garyja Davida Goldberga. Iako je bilo vidljivo kako Fox jedva stoji na nogama i guta riječi prilikom govora, sve je ipak oduševio svojom izvedbom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.