NOVI SPOT

Jurici Popoviću lete 'Pedesete'

Foto: Promo
Jurica Popović
Foto: Promo
Jurica Popović
Foto: Promo
Jurica Popović
Foto: Promo
Jurica Popović
Foto: Promo
Jurica Popović
Foto: Promo
Jurica Popović
Foto: Promo
Jurica Popović
20.06.2017.
u 17:50
- Živjeti u svome skromnom domu, a ne dozvoliti da ti neimaština zgazi dostojanstvo i ponos, te uvijek svima pokazati onu ljepšu, vedriju stranu sebe, to je ideja vodilja ovoga videospota -kaže Popović
Pogledaj originalni članak

- Prije trideset  i nešto godina obilježila me  grupa Trotakt projekt i pjesma Rolana. Prije dvadeset i nešto godina obilježila me grupa Gracia i pjesma Linđo. A sad me, na nekome novom putu, obilježavaju moje debele pedesete. Leti vrijeme, a s njime lete i pedesete - kaže o svom novom spotu Jurica Popović, čak desetom spotu s albuma "Osobno".

- Živjeti u svome skromnom domu, a ne dozvoliti da ti neimaština zgazi dostojanstvo i ponos, te uvijek svima pokazati onu ljepšu, vedriju stranu sebe, to je ideja vodilja ovoga videospota. Naši stari tako su živjeli jer nisu imali prevelika izbora. Stoga je radnja smještena u kuću staru preko dvije stotine godina, koja se održavala mudrošću i mukotrpnim radom njezinih ukućana, ali uvijek čista obraza. Hvala Jasminki Palinić, koja s istim entuzijazmom održava ovaj kutak  pretvoren u živi muzej, što mi je dozvolila da ga koristim.

Kuća s prelijepim pogledom na more smještena je na maloj visoravni, uz ruševine drevnoga Smrdangrada u općini Slivno, otkuda ćemo jednoga dana mostom na Pelješac. No, tko je od naših starih imao vremena uživati u toj ljepoti - kaže Popović, koji je tako u godinu dana snimio spotove za sve pjesme s albuma.

- Glumac Vedran Mlikota nedavno je rekao kako od mene  uskoro očekuje režiranje filma, pisanje scenarija i neku glumačku rolu. Nikada se ne zna što nosi novi dan - dodao je Popović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.