oglasili su se

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa potvrdili prekid: 'Zamolili bismo za mir'

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Promo
Foto: Promo
Jelena Katarina Kapa
Jelena Katarina Kapa
Foto: Instagram
21.06.2021.
u 14:08
Kapa, koja je od voditelja mlađa 28 godina, na svojem je profilu imala mnoge zajedničke fotografije, a sada se više ne može naći ni jedna.
Pogledaj originalni članak

Djevojka voditelja i scenarista Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa obrisala je sve njihove zajedničke fotografije sa svog profila na Instagramu. Kapa, koja je od voditelja mlađa 28 godina, na svojem je profilu imala mnoge zajedničke fotografije, a sada se više ne može naći ni jedna. Na brojnim fotografijama par je zaljubljeno pozirao, a dijelila je i njihove životne trenutke.
Jelena se o svemu odlučila oglasiti na Instagramu.

"Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav", stoji u objavi bivše misice na kraju koje je potpisala i Joška.  

Foto: Instagram

Inače, Lokas i Kapa vezu su započeli 2015. godine, a zajedno su se pojavljivali i na brojnim događanjima. I Kapu i Lokasa brojni su ljudi ispitivali kako njihova veza uspijeva unatoč velikoj razlici u godinama.

„Jelena i ja od prvog smo dana bili potpuno okrenuti jedno drugome i pronašli smo ljubav koja traje istim intenzitetom i danas. Potpuno svjesni objektivne situacije koja nije bila na našoj strani, jedno drugome bili smo potpora u borbi za nešto u što smo vjerovali“, rekao nam je Lokas u jednom intervjuu. Tada je dodao i da mu je Kapa jednom rekla da nisu bitne godine koje netko od njih nosi, nego godine koje provedu zajedno. Dodao je i da je svjestan da je Kapa najvjerojatnije nailazila na osudu zbog njihove veze.

„Znamo da ljubav može pokrenuti rat, ali i mir. Mi vjerujemo u ovo drugo“, zaključio je tada Lokas. Dodajmo još i da je Kapa model i TV voditeljica te vlasnica YouTube kanala "Maca & Co." na kojemu govori o svojem životu sa svojim psom Macom. Također, završila je i studij Odnosa s javnošću, a bila je i Miss turizma.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DM
drazen.muhvic
14:48 21.06.2021.

Nekome od ovo dvoje je već bila "puna kapa" onog drugoga...

MR
mrzimcrvenekmerove
14:52 21.06.2021.

grdna brate

PU
Pulchrum
15:19 21.06.2021.

Jošku bi bilo najbolje vratiti se prvoj ženi i svoje troje djece, oni ga najviše trebaju i bilo bi fer nakon svega da napokon bude malo i otac.

Još iz rubrike Showbiz