Zimske radosti

Jole se skijao u BiH, a Giuliano s obitelji uživao u Alta Badiji

Foto: Facebook
Jole i Giluliano
Foto: Facebook
Jole i Giluliano
19.01.2017.
u 08:20
Jole je na skijanju bio s damama – suprugom Anom i svojim kćerima Ivom (11), Emom (9) i Tijom (6), a Giulianu i njegovoj supruzi Kristini skijanje je pokvarila lakša ozljeda koljena sina Marka koji je dobio longetu
Pogledaj originalni članak

Nakon blagdana, siječanj je rezerviran za zimske sportove. Domaće zvijezde spakirale su torbe i uputile se na skijališta. Nakon što je godinama s obitelji odlazio na skijanje u Italiju, pjevač Joško Čagalj Jole proveo je zimske dane na Kupresu u BiH. Ondje je došao sa suprugom Anom i kćerima Ivom (11), Emom (9) i Tijom (6).

Jureći stazama morao se zaustavljati kako bi se fotografirao s obožavateljima. Aktivno zimovanje – bio je to recept i za odmor instruktora fitnessa i televizijskoga glumca Marija Valentića koji je u Kranjsku Goru poveo sina Niku (7).

– Skijali smo se svaki dan, sanjkali se svaku noć, poslijepodne smo plivali u bazenu, fino jeli i svaki dan odlazili na izlet – kaže 36-godišnji Mario. Bili su i kod čarobnog slapa Peričnika, sanjkali se u dolini Planici, hodali do slapova Martuljek, skijali se po uređenim stazama...

Veliki zaljubljenici u skijanje su i glazbenik Giuliano Đanić i njegova supruga Kristina koji su i ove godine sa sinom Markom uživali na snježnim padinama talijanskog skijališta Alta Badije.

– Iako nije bilo puno snijega, staze su vrhunski pripremljene. Malo nam je odmor pokvarila Markova ozljeda koljena. Predzadnji dan jedna je djevojčica izgubila kontrolu nad skijama i naletjela na Marka pa je dobio longetu. Srećom, nije ozbiljno, samo lakša ozljeda – rekao je Giuliano.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
barbika1
08:49 19.01.2017.

super bas lijepo sto se skijao