održavaju je na životu

Joan Rivers i dalje na aparatima, kći Melissa i dalje se nada najboljem

Foto: Fitzroy Barrett/Press Association/PIXSELL
Joan Rivers
Foto: Press Association/Pixsell
'Joan Rivers attends the E! Network Upfront event at Gotham Hall in New York City, New York on April 30, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Pixsell
joan rivers
01.09.2014.
u 07:32
Tragedija koja je zadesila komičarku Joan Rivers potresla je njenu obitelj, ali i cijeli Hollywood...
Pogledaj originalni članak

Tragedija koja je zatekla komičarku Joan Rivers potresla je njenu obitelj, ali i cijeli Hollywood. I dok slavna voditeljica provodi četvrti dan na aparatima, njena kći Melissa i dalje se nada najboljem. – Držimo palčeve! Moja majka bi bila dirnuta svim molitvama i lijepim željama koje smo ovih dana primili iz svih krajeva svijeta. Njeno stanje ostaje ozbiljno, no na najboljem je mogućem tretmanu. Molim vas da je i dalje držite u vašim mislima i molitvama, izjavila je Melissa za Associated Press.

Joan se operaciji glasnica podvrgla u četvrtak, a tijekom tog rutinskog zahvata prestala je disati. Premještena je u njujoršku bolnicu Mount Sinai, gdje je i dalje na njezi. Ako bude potrebno, Melissa će morati odlučivati o nastavku majčina života. No, kažu prijatelji obitelji, ona nikako nije svjesna pozicije u kojoj će se uskoro možda naći.

>>TV zvijezda prestala disati za vrijeme operacije!

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.