novi hit

Jeste li ste spremni da vam sve oduzmu? Ljubavnici jesu!

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
23.11.2018.
u 13:11
- Ovaj put smo se odlučili za malo drugačiji spot od većine koju smo do sada napravili i jako smo zadovoljni rezultatom - poručuju Ljubavnici.
Pogledaj originalni članak

Nakon pravog ljetnog hita Oko zeleno, koji je pokorio sve hrvatske top ljestvice, Ljubavnici u zimu ulaze s novom pjesmom naziva Sve mi uzmite. Riječ je o pjesmi koja je, kao i svaka i do sada, nastala iz pera frontmena Maria Regelje i govori o bezuvjetnoj ljubavi. 
„Ja ne mogu pobjeći od ljubavi i zaista sam spreman sve učiniti za voljenu osobu i zato sve takve osjećaje stavljam na papir. Kada govoriš, pišeš ili pjevaš iz duše, ne možeš pogriješiti“, rekao nam je Mario. 

A da dečki ne griješe kada su njihove pjesme u pitanju, svjedoči i činjenica da je njihov ljetni hit Oko zeleno ostvario preko 1.5 miliona pregleda na YouTube-u i bio nominiran za prestižnu Cesaricu – nagradu publike za hit godine.
„Nominacija za Cesaricu bila nam je samo dodatni vjetar u leđa da nastavimo u smjeru u kojem idemo“, kratko nam je rekao menadžer benda.  

Mi samo možemo potvrditi da bend definitivno ide u dobrom smjeru, a i oni sami su toga svjesni i zato su se na ovoj pjesmi držali iste, pobjedničke ekipe. Za produkciju i aranžman pjesme zaslužan je Luka Kovačić, a spot je režirao Luka Grgas. Za stajling se pobrinuo naš poznati stilist Ivan Friščić.

„Ovaj put smo se odlučili za malo drugačiji spot od većine koju smo do sada napravili i jako smo zadovoljni rezultatom. Glavni glumci u spotu su preslatki klinci, malena Nika i Fran koji su se odlično uklopili u priču! Neću dalje puno otkrivati, obavezno pogledajte spot i prosudite sami, ali vjerujem da će se ovo novo izdanje Ljubavnika svidjeti publici“, izjavio je Luka Grgas. 

Sigurni smo da je ovo još jedan u nizu hitova ovog sve popularnijeg benda. Simpatičnim Ljubavnicima možemo samo poželjeti puno sreće s novom pjesmom! 

Pogledajte i novi video trenerice iz 'Života na vagi' koja baš svakome može pomoći da izgubi kilograme. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
13:52 23.11.2018.

"Jeste li ste spremni......"Ovo je neponovlljivi ponor gramatike preko "novinarstva".