usamljeni glumac

Jeremy Renner: Karijera će mi uvijek biti važnija od žena

Foto: Pixsell
Jeremy Renner: Karijera će mi uvijek biti važnija od žena
22.11.2011.
u 21:14
U ozbiljnoj vezi nije bio od svojih dvadesetih, a najduža je trajala pet i pol godina. Prekinuo ju je jer je smatrao da nije dovoljno financijski stabilan da bi se skrbio o obitelji.
Pogledaj originalni članak

Američki glumac Jeremy Renner koji je u novom nastavku filmskog serijala o najbržem agentu na svijetu Jasonu Bourneu, “The Bourne Legacy”, u glavnoj ulozi zamijenio Matta Damona otkrio je kako je svjesno izabrao samački život jer će mu karijera uvijek biti važnija od žena.

- Nisam u vezi jer si ne mogu to priuštiti. Volim svoj posao iako sam zbog njega morao žrtvovati privatni život. Karijera mi je i dalje važniji od bilo koje žene – rekao je 40-godišnji glumac u intervjuu za časopis “Details”. U ozbiljnoj vezi nije bio od svojih dvadesetih, a najduža je trajala pet i pol godina. Prekinuo ju je jer je smatrao da nije dovoljno financijski stabilan da bi se skrbio o obitelji.

Otada je imao kraćih romansa, ali s nijednom partnericom nije se uspio skrasiti.

- Imam predivan život, ali nedostaje mi netko s kime bih ga dijelio. Zato sam nabavio psa i sada sam manje usamljen. Trebao sam nekoga tko će prolaziti sa mnom kroz život – priznao je Renner.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.