Posrnula dječja zvijezda!

Televizijski sin Davida Hasselhoffa optužen za pokušaj ubojstva!

Foto: Pixsell
jeremy jackson
Foto: Pixsell
jeremy jackson
06.10.2015.
u 21:24
Jeremy Jackson, glumac koji se proslavio ulogom Hobieja Buchannona, sina Mitcha Buchannona (Davida Hasselhoffa) u "Baywatchu", optužen je za pokušaj ubojstva
Pogledaj originalni članak

Jeremy Jackson, glumac koji se proslavio ulogom Hobieja Buchannona, sina Mitcha Buchannona (Davida Hasselhoffa) u "Baywatchu", optužen je za pokušaj ubojstva.

Neimenovana žena optužila ga je da ju je nju i njenog ljubavnika pokušao ubiti u kolovozu u Los Angelesu. Jackson je, prema njenim riječima, prvo pokušao ukrasti automobil njezinog ljubavnika, a nakon svađe zadao joj je nekoliko uboda nožem.

Ovo nije prvi ispad 35-godišnjeg glumca. U travnju je također uhićen jer je na jednog muškarca nasrnuo nožem, no optužnica je odbačena jer se radilo o samoobrani. Da mu nasilni ispadi nisu strani, govori i podatak da je izbačen iz američkog "Celebrity Big Brothera" jer je nasilu razodjenuo kolegicu iz showa.

>>Zvijezda Baywatcha tulumarit će u društvu Aleksandre Grdić

>>Glumac Jeremy Jackson svaki dan je pušio travu i šmrkao kokain

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
Sarmoman12
22:49 06.10.2015.

Bio mi je junak u mladosti, ali nisam ni ja bas najbolje ispao pa sad stvari postaju jasnije.Bas ti hvala lazni idolu!!

AR
Arapojeb
09:03 08.10.2015.

Kakav otac, takav sin! Bljak!