Čudne strasti

Jennifer Love Hewitt ljubi dečka sa štiklama

Foto: nn
Jennifer Love Hewitt ljubi dečka sa štiklama
01.02.2010.
u 08:42
Osim što joj bez imalo srama stalno pjeva serenade, ovaj 39-godišnjak svojoj djevojci gotovo pa svakodnevno kupuje cipele. A neke od njih i sam nosi...
Pogledaj originalni članak

Zvijezda serijala "Šaptačica duhovima", zgođušna Jennifer Love Hewitt, iznimno je ponosna na svoga dečka Jamiea. Naime, osim što joj bez imalo srama stalno pjeva serenade, ovaj 39-godišnjak svojoj djevojci gotovo pa svakodnevno kupuje cipele.

- Ne moram mu reći da mi ih kupi, samo kažem koje mi se sviđaju. Jamie cipele voli poput neke strastvene žene, a neke od njih i sam će obuti - otkrila je 30-godišnjakinja. Upravo zbog toga, tvrdi, odmah je znala da je on muškarac za nju. A da se besprijekorno slažu, pokazuje i činjenica da se nijednom nisu posvađali na setu, na kojemu skupa rade.

Provjerenu ljubavnu formulu Jennifer i Jamie uskoro će nadopuniti i bebom, jer su, kažu, potpuno spremni na roditeljski angažman. Love Hewitt ovo je četvrta ozbiljna veza. Prvo je ljubila glazbenika Johna Mayera, zatim glumca Rossa McCalla, a potom kajakaša Brada Luddena.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.