Osmijeh na sceni

Jennifer Lopez uoči svog razvoda pjeva po vjenčanjima

Foto: Pixsell
Jennifer Lopez uoči svog razvoda pjeva po vjenčanjima
21.07.2011.
u 19:11
Snagu uskoro bivši supružnici odašilju s pozornice; ona iz Ukrajine, a on iz Kolumbije
Pogledaj originalni članak

Pitanje je trenutka koliko će još i službeno Jennifer Lopez biti u braku, no zbog toga očito ne žali. Jennifer se, naime, rado odazvala pozivu da, u razdoblju koje bi trebao biti teško, pridonese veselom ozračju na tuđem vjenčanju. U utorak je nastupila na svadbi sina naftnog tajkuna Azama Aslamova u Ukrajini.

Glamurozno slavlje održalo se u hotelu Crimean Aivazovskii na obali Crnog mora, a J. Lo je za nastup dobila milijun dolara. Iako je čak i hotelsko osoblje poslano na tjedan dana godišnjeg odmora, a pristup hotelu bez pozivnice bio nemoguć, doznalo se da će Lopez biti gošća pa su obožavatelji okružili hotel. Tri tjelesna čuvara štitila su je pri ulazu, a neki su gosti stigli i helikopterom. I dok se ona s pozornice smješkala i pjevala bogatim gostima, ni njezin uskoro bivši suprug Marc Anthony nije djelovao potišteno. On je tri dana prije, kao da je riječ o dobro osmišljenoj koreografiji, s pozornice Metropolitan Parka u Bogoti slao poljupce svojim obožavateljicama, namigivao im i smješkao se.

Ljudi koji rade za njega priznali su da je malo potišten. Zato i nije dopustio nikome da mu se približi. Nije čak došao ni na dogovorenu zabavu nakon nastupa – rekla je TV-voditeljica Eva Rey.

Jesu li doista oboje tako ravnodušni jedno spram drugoga ili su profesionalci koji svoje nastupe odrađuju bez obzira na probleme u privatnom životu? Činjenica je da Anthony nakon nastupa nije izlazio iz hotelske sobe. Nije čak ni jeo s članovima svog benda nego se koristio uslugama posluge u sobu. Ni Jennifer se nije pridružila gostima na glamuroznom vjenčanju.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:02 22.07.2011.

.........to i jesu profesionalci i tako se prema svojem poslu odnose, to bi svi profesionalci isto trebali raditi, .........u miru svojih soba se dešava tko zna što.....a činjenica je da tu prijatlji najbolje pomažu......