uhvaćeni u poljupcu!

Nisu ni prekidali? Jennifer Lopez i Casper Smart uhvaćeni u poljupcu

Foto: Reuters/PIXSELL
Casper Smart i Jennifer Lopez
Foto: 'Hendrik Ballhausen/DPA/PIXSELL'
'US singer Jennifer Lopez attends with her daughter Emme Maribel Muniz and her partner Casper Smart Chanels spring/summer 2013 collection show during \'Paris fashion week ready to wear\' Spring/Summer
Foto: Pixsell
jennifer lopez, casper smart (1)
Foto: Pixsell
jennifer lopez
Foto: Pixsell
jennifer lopez
Foto: Instagram
jennifer lopez
Foto: Reuters (Ilustracija)
Jennifer Lopez
27.03.2015.
u 09:43
Ipak, oni su odlučili nazvati se dobrim prijateljima. I sve bi bilo dobro da vješti paparazzo nije uhvatio Caspera i Jennifer u strastvenom poljupcu
Pogledaj originalni članak

Jennifer Lopez i Casper Smart viđeni su nedavno zajedno na premijeri filma "Home", nakon čega su počele glasine da je par ponovno zajedno.

Ipak, oni su odlučili nazvati se dobrim prijateljima. I sve bi bilo dobro da vješti paparazzo nije uhvatio Caspera i Jennifer u strastvenom poljupcu. Poljubac je uhvaćen na setu showa "American Idol", gdje Jennifer radi, a Casper ju je stigao posjetiti. Casper i Jennifer bili su u vezi tri godine, a prekinuli su nakon glasina da ju je prevario s transseksualnim modelom. Neki mediji idu toliko daleko da pretpostavljaju da se Jennifer i Casper nisu nikada niti razdvajali, odnosno da do prekida nije ni došlo.

>>Jennifer Lopez u seksi haljini bez donjeg rublja ostavlja bez daha

>>Objavljene neretuširane fotografije latino dive!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.