težak izbor

Jennifer Garner i Ben Affleck prvog sina nazvali Samuel

Foto: Pixsell
Jennifer Garner i Ben Affleck prvog sina nazvali Samuel
29.02.2012.
u 20:00
Mali Samuel ipak nije dobio ime po Disneyjevu junaku kako su željele njegove sestrice. – Violet i Seraphina predlažu imena Donald Duck, Minnie Mouse, Petar Pan, Kapetan Kuka – otkrila je mama Jennifer prije nekoliko mjeseci.
Pogledaj originalni članak

Svom prvom sinu, koji se rodio u utorak u Santa Monici, Jennifer Garner i Ben Affleck dali su ime Samuel Garner Affleck, objavio je ponosni tata u srijedu na Facebooku.

Ben je također napisao da je dječak zdrav i da su svi presretni. Glumački par već ima dvije kćeri, šestogodišnju Violet i trogodišnju Seraphinu. Obitelj i prijatelji već su vidjeli novorođenče, a jedan prijatelj rekao je da je dječak presladak.

Mali Samuel ipak nije dobio ime po Disneyjevu junaku kako su željele njegove sestrice.

– Violet i Seraphina predlažu imena Donald Duck, Minnie Mouse, Petar Pan, Kapetan Kuka – otkrila je mama Jennifer prije nekoliko mjeseci.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
11:47 01.03.2012.

da, Ben10.....