Šuškanja

Je li ovo novi James Bond?

Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
elba
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
idris
Foto: PA/PIXSELL
'Idris Elba arriving at the Demons Never Die Premiere, Odeon West End Cinema, Leicester Square, London. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: DPA/PIXSELL
Idris Elba
21.12.2014.
u 09:51
Britanski glumac najpoznatiji je po ulozi u HBO-ovoj seriji 'Žica' te BBC-evoj seriji 'Luther'
Pogledaj originalni članak

Hoće li glumac Idris Elba (42) uskoro uskočiti u odijelo Jamesa Bonda? Hoće, ako se pita Amy Pascal, potpredsjednicu Sony Pictures Entertainmenta.

Daily Beast javlja kako je Pascal poslala e-mail jednom od distributera filmova o agentu 007 u kojem je napisala: 'Idris bi trebao biti novi Bond'.

Britanski glumac najpoznatiji je po ulozi u HBO-ovoj seriji 'Žica' te BBC-evoj seriji 'Luther'.

Kako bi upravo on mogao biti novi James Bond, šuška se već godinama, a sam glumac već je izjavio kako bi prihvatio ulogu ako mu je ponude.

>> U napadu je ukraden i scenarij filma o Jamesu Bondu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
berija
01:02 22.12.2014.

Ja bih ga prije stavio da glumi Sherlocka Holmsa, pa ako se pokaže, tko zna. A Robert de Niro da glumi Shafta. Jessica Biel mogla bi glumiti Texa Willera ili Zagora.

Još iz rubrike Showbiz