"počivali u miru"

Janko P. Volarić: Nakon Lepoglave ponovno sam završio u zatvoru

Foto: HTV
janko (1)
Foto: HTV
janko (1)
Foto: HTV
janko (1)
18.01.2013.
u 19:00
Zbog lakomislenog preljuba odrekla ga se i supruga (Daria Knez), a Lucija rasvjetljava uzrok njegove smrti u zatvoru. Po mnogim kritičarima ovo je Jankova najbolja uloga dosad. – Ako je tako, hvala!
Pogledaj originalni članak

Seriju “Počivali u miru” pratim i zbilja je odlična, pokazuje iskorak u hrvatskoj produkciji – kaže glumac Janko Popović Volarić koji u njenoj večerašnjoj, trećoj epizodi postaje slučaj istrage novinarke Lucije Car (Judita Franković).

Utjelovio je Predraga Bogojevića koji je do rata bio ugledni vlasnik restorana, ali turbulentne 1991. njegovo srpsko podrijetlo u Hrvatskoj postaje problem.

Zbog lakomislenog preljuba odrekla ga se i supruga (Daria Knez), a Lucija rasvjetljava uzrok njegove smrti u zatvoru. Po mnogim kritičarima ovo je Jankova najbolja uloga dosad.

– Ako je tako, hvala! Meni je važnije da serija na zdrav način progovara o problemima koji su u Hrvatskoj bili aktualni, a sada kao da su zaboravljeni.

Za potrebe snimanja u zagrebačkoj staroj klaonici u Heinzelovoj sagrađen je zatvor površine 450 četvornih metara, a Janku nije novost dolaziti na set u kaznionicu.

– Već sam bio u Lepoglavi, gdje sam snimao nikad prikazanog “Che Guevaru”. Privatno nikad nisam bio u zatvoru i nadam se da i neću – smije se Janko koji upravo snima seriju “Larin izbor” na kojoj radi i Jelena Veljača s kojom je lani prekinuo nakon tri godine braka. O njihovim poslovnim susretima kaže:

– Mi smo profesionalci i na setu se dobro slažemo.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hr76
09:38 19.01.2013.

Serija je imala je potencijala, ali po mom mišljenju previše ste razvukli priču, pri čemu se izgubio onaj "suspense" element. Nisam jučer mogao odgledati do kraja, jednostavno presporo.