Ljubavni slom: Lana Jurčević prekinula vezu s maturantom Janom Jerićem

“Jan i ja nismo više zajedno, godine su učinile svoje”

Foto: Željko Lukunić
“Jan i ja nismo više zajedno, godine su učinile svoje”
20.11.2009.
u 17:00
Sve o njihovoj četveromjesečnoj romansi ostalo je u stihu koji je u rujnu Lana na svojem koncertu otpjevala publici i novinarima, a glasio je ovako: “Dečko mi je školarac, pa mu šaljem džeparac, da ide u kino, da mu bude fino, da svrati poslije škole na čašu coca-cole.”
Pogledaj originalni članak

– Jan i ja više nismo zajedno. Moram priznati da su razlike u životnim okolnostima i godinama učinile svoje. Znali smo to i prije, ali srce je radilo po svom – kratko je za Večernji list kazala pjevačica Lana Jurčević (24) i potvrdila kuloarska šaputanja da je njezinoj ljubavi s mlađahnim Janom Jerićem (18) došao kraj.

Srce radi po svom

Na pitanje kako se nosi s tom za nju teškom situacijom samo se nasmiješila i odlučno odbila odati više ikakav detalj o razlozima prekida.

Tako je i prije mjesec dana, kad je iz nje još zračila zaljubljenost u Jana, maturanta zagrebačke Privatne klasične gimnazije, konspirativno tajila detalje njihove veze i govorila: “Još nije vrijeme za moj komentar o Janu!” Taj trenutak nije ni dočekala. Sve o njihovoj četveromjesečnoj romansi ostalo je u stihu koji je u rujnu, u zagrebačkom klubu Shamballa, Lana na svojem koncertu otpjevala publici i novinarima zainteresiranima za njezinu vezu, a glasio je ovako: “Dečko mi je školarac, pa mu šaljem džeparac, da ide u kino, da mu bude fino, da svrati poslije škole na čašu coca-cole.” Sudeći po tome, njihova romansa bila je slatka premda kratka, no nedovoljno jaka da prebrodi očito delikatnu dobnu razliku od šest godina.

Inače, pjevačica i Jan znaju se već godinama jer su Lanini roditelji Esma Karaselimović i Damir Jurčević dugogodišnji prijatelji s Janovim roditeljima, bivšom manekenkom Boženom i Ivom Jerićem, vlasnikom galerije Kaptol. No tek ljetos, susret na Braču za dvoje mladih bio je fatalan i planula je ljubav.

Ubojiti šarm

Poslije ljeta Jan su često viđali kako poslije škole ide u Lanin stan na Dobrom dolu, skupa bi odlazili na ručkove i šetali zagrljeni, no to nije bilo dovoljno. Janovi znanci tvrde da je curama jednostavno neodoljiv, pa se u tome možda krije jedan od razloga ljubavnog kraha?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.