uspavan i distancira

James Franco podbacio kao voditelj 83. dodjele Oscara

Foto: reuters
james franco
Foto: reuters
james franco
Foto: reuters
james franco
28.02.2011.
u 11:33
Zvijezda filma "127 sati" razočarala je svoje obožavatelje nezainteresiranim, uspavanim i distanciranim nastupom na pozornici Kodak Teatra
Pogledaj originalni članak

Svi su očekivali mnogo od Jamesa Franca i Anne Hathaway koji su vodili 83. dodjelu Oscara, no kemije između dvoje voditelja ipak nije bilo. Dok je lepršava Anne Hathaway bila previše uzbuđena i razigrana, njezinu kolegi Jamesu Francu nije pomoglo ni to što se kostimirao u ženu, točnije Marylin Monroe.

– Morbidnije od moje oprave je to što sam upravo dobio SMS od Charlieja Sheena, našalio se Franco čiji je voditeljski nastup Hollywood Reporter ocijenio kao uspavan i nezainteresiran. Britanski mediji zaključili su da će se nastup 32-godišnjeg glumca brzo zaboraviti jer je to najbolje u slučaju neuspjeha poput njegova.

– Najveći problem bio je nedostatak kemije između dvoje voditelja. On je pokušavao biti svjež i zainteresiran, a ona je bila uzbuđena preko svake granice. Za razliku od Rickyja Gervaisa koji se na dodjeli Zlatnih globusa narugao većini holivudskih zvijezda, Hathaway i Franco na dodjeli Oscara nisu imali tako dug jezik. Zločestih šala kao da i nije bilo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
antimafia
18:46 01.03.2011.

Lako moguće da je namjerno bio baš takav suhoparan iz razloga što su mu producenti strogo zabranili cinizam i sarkazam, to je bio njegov bojkot. Franco amigo they can kiss your behind.

Još iz rubrike Showbiz