stižu reakcije

Jacques nakon Eurosonga: 'Razočarani smo, ali složni u pobjedi i porazu'

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Dora: Roko Blažević predstavljati će Hrvatsku na Eurosongu 2019.
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: HRT
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Dora: Roko Blažević predstavljati će Hrvatsku na Eurosongu 2019.
Foto: Reuters/Pixsell
Prva polufinalna večer Eurosonga
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.05.2019.
u 08:24
Nakon što se Roko Blažević nije kvalificirao u finale Eurosonga, pristigla je reakcija njegova mentora i autora pjesme 'The Dream' Jacquesa Houdeka.
Pogledaj originalni članak

Dragi ljudi, hvala vam svima na podršci i vjeri. Mi smo svi dobro. Naravno, razočarani smo i tužni baš kao i vi, ali smo zajedno, složni kao i do sada. I u pobjedi i u 'porazu' - ne damo se!!! započeo je Jacques Houdek objavu na društvenim mrežama, pa nastavio:

"Ponosan sam. Na ovaj nastup večeras, na naš mali 'the dream team', na hrvatsku delegaciju koja se lavovski borila, na izvođačku i autorsku ekipu pjesme 'The dream', na sve naše anđele kreativce koji su nam pomogli da ovaj koncept ostvarimo i da realiziramo ESC nastup na najvišem produkcijskom nivou. Najviše, ipak, ponosan sam na našeg malog – velikog Roka, koji je cijelo ovo vrijeme boje naše Hrvatske branio iskonskim talentom, umjetnički zaneseno te iznad svega predano, profesionalno i iskreno.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sve što ste večeras vidjeli i čuli, plod je našeg zajedničkog višemjesečnog truda, odricanja i rada s jedne, usprkos golemim izazovima koji su pred nas stavljeni s druge strane. Sve te izazove savladavali smo zajedno kao tim, kao ljudi, do zadnjeg trenutka, ne predajući se dok ne ostvarimo nastup u TV prijenosu kakav smo zamislili. To smo i ostvarili, predvođeni doista najboljom šeficom delegacije i menadžerom, koji su oboje za sve nas bili spremni dati i posljednji atom energije. HVALA!

Hvala vam svima koji ste večeras glasali za nas, nadamo se da vam se nastup svidio i da vas nismo razočarali. Što se nas tiče, sve na čemu smo radili uspjelo nam je, osim samog prolaska u finale. To bi zaista bila najljepša nagrada i nama i vama, jer smo ovu avanturu započeli prije točno 3 mjeseca, 16. 2. našom zajedničkom pobjedom na Dori. Ipak, kući se vraćamo uzdignute glave, a kao ''The dream team'', naravno, nastavljamo dalje s Rokom. Budite uz nas, grlimo i ljubimo vas! A ljubav je HEROJ!" poručio je Rokov mentor u dužoj objavi na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, unatoč impresivnom nastupu s pjesmom "The Dream", Roko Blažević nije se našao u finalu među 10 zemalja koje su ušle u subotnje finale. Zanimljivo je da je kao prva prozvana predstavnica Sjeverne Makedonije Tamara Todevska. Tako su u finale od zemalja bivše Jugoslavije ušle Slovenija, Srbija i Sjeverna Makedonija, ali ne i Hrvatska. 
 

Pogledajte što je Rokov tim rekao nakon pobjede na Dori 2019.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

Avatar Mican999
Mican999
08:47 17.05.2019.

Mali ima glas ali budimo realni. To je za HNK, a ne za euroviziju. A i ona glupost sa krilima je fakat bila previše. Pa zar vas prošlost nije naučila kakva pjesma pobjeđuje u Europi.

BR
Brontops
09:14 17.05.2019.

Roko je OK! Ali scenska obrada TOTAlNI PROMASAJ! Zar jos niste shvatili da je vizualna percepcija u pogotovo Euroviziji bitnija od same glazbene kvalitete. I onda jos i ona krila! Cemu? Komu? Tragicno!

Avatar Grunf
Grunf
08:44 17.05.2019.

ma vas dvoje ste pravi promašaj