jasmin stavros

J. Stavros: Ukrali su mi mobitel i eure, a prošli put odijelo Versace

Foto: Martina Popovčić/Pixsell
J. Stavros: Ukrali su mi mobitel i eure, a prošli put odijelo Versace
05.12.2011.
u 18:30
– U pitanju su zasigurno neki ovisnici jer su orobili i ambulantu u blizini u isto vrijeme. Nije mi žao mobitela, ali ne mogu prežaliti sve važne brojeve telefona bez kojih sam ostao.
Pogledaj originalni članak

Splitski pjevač Jasmin Stavros posljednjih je mjeseci omiljena meta zagrebačkih lopova. Glazbenik i momci iz njegova benda opljačkani su proteklog petka tijekom nastupa u zagrebačkom klubu Roko & Akademija. Jasmin je ostao bez skupocjenog mobitela i dvije tisuće eura kojima je momcima i sebi namjeravao kupiti avionske karte za Frankfurt, gdje je pjevao ovog vikenda našim iseljenicima.

Sumnjam na ovisnike

– A što da kažem, svako zlo za neko dobro. Ukrali su dva mobitela i novac kojim smo trebali platiti put u Njemačku. Provalili su u sedam prostorija kako bi dospjeli do naše garderobe. U pitanju su zasigurno neki ovisnici jer su orobili i ambulantu u blizini u isto vrijeme. Nije mi žao mobitela, ali ne mogu prežaliti sve važne brojeve telefona bez kojih sam ostao. Dobro da nam nisu ukrali putovnice, ovako smo uspjeli doći do Frankfurta i razveseliti naše ljude uoči Svetog Nikole – priznaje 57-godišnji Stavros, koji nije prvi put žrtva zagrebačkih dugoprstića. Tijekom koncerta na ovogodišnjem Rujan Festu na Bundeku Splićanin je ostao bez putne torbe sa svojom garderobom za nastupe.

Ubuduće u odjeći za ribe

– Ukrali su mi Versaceovo odijelo, Bossov sako, traperice, košulje, više se i ne sjećam. Taj smo se dan vratili iz Stuttgarta, zbog toga sam torbu s odjećom za nastupe imao sa sobom. Kako je krenulo, najbolje da na koncerte dolazim bez novca i mobitela, i to u odjeći u kojoj idem u lov na ribe – kroz šalu je rekao Splićanin koji, iako je to namjeravao, Novu neće dočekati u krugu obitelji.

– Nema kod mene odmora. Najvjerojatnije ću zapjevati u Zagrebu. Bit će to dobra fešta. Kad ja nastupam, drugačija ne može ni biti – poručuje jedan od naših ponajboljih zabavljača.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar banijac68
banijac68
18:56 05.12.2011.

HA???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? HA

OB
-obrisani-
19:23 05.12.2011.

hihihihihi

JA
jako77
18:40 05.12.2011.

Isuse, Bože - o čemu ovaj čovjek priča! - ne mogu vjerovati! koji je ovo nivo razmišljanja? da čovjeku pamet stane!