baš je briga

Izaziva li gnušanje? Žena doji psića i osjeća se kao dobra majka

Foto: Printscreen/Huffington Post
doji psa
Foto: Printscreen/Huffington Post
doji psa
Foto: VL FOTO
dojenje
18.10.2012.
u 10:32
– Psić je moje mlijeko prvi put kušao 2010. godine kada je polizao bočicu u kojoj je bilo mlijeko koje sam izdojila za svog novorođenog sina – kazala je Terry kojoj su psihijatri poručili da im se obrati za pomoć.
Pogledaj originalni članak

Kod jednih izaziva gnušanje, kod drugih razumijevanje. Za Terry Graham iz  Kalifornije, majku dvoje djece, dileme uopće nema. 

Ne srami se priznati ni fotografirati dok doji psića svoje devetogodišnje kćerčice.

Kaže kako u tome nema ništa loše. Štoviše, zbog dojenja psa napokon se osjeća ispunjeno i kao prava majka. – Znam da će me neki smatrati čudakinjom, ali meni ovo pomaže da se osjećam kao bolja mama – kazala je 44-godišnjakinja za britanski časopis Closer čiju priču prenosi The Huffington Post

Neobična ideja sinula joj je jer nije mogla dojiti svoju djecu.

– Psić je moje mlijeko prvi put kušao 2010. godine kada je polizao bočicu u kojoj je bilo mlijeko koje sam izdojila za svog novorođenog sina. Svidjelo mu se i otad ga dojim – kazala je Terry kojoj su psihijatri poručili da im se obrati za pomoć. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

SJ
Sve je uzalud
10:49 18.10.2012.

....od kad znamo za sebe sisamo kozje,kravlje,devino,magareće i ostala životinjska mlijeka. Da ga udre čekićem po glavi to ne bi bilo uznemirujuće.Jeli uznemirujuće to što se 100 000 hrvata hrani na kontejnerima..................

VA
Vucin Apostol
11:55 18.10.2012.

A kad na ulici moram gledat hrpu sisača nečega kako paradiraju,to nije uznemirujuće?Onda sam ja šovinist. Kad vidite primjer kako majmunica spašava tigra malog,bilo ej takvih slučajeva,onda se svi raznježite. Kad vidite ovo onda se zgrožavate. Zar stvarno mislite da su ljudi drugačiji od životinja?

SJ
Sve je uzalud
10:46 18.10.2012.

Bože me sačuvaj da je ovo uznemirujuće, kad su Romul i Rem sisali vučicu to nije bilo uznemirujuće.