Pjevačica savjetuje

Ivana Banfić: Dobar je trening sat vremena trčanja i seksa

Ivana Banfić: Dobar je trening sat vremena trčanja i seksa
08.11.2011.
u 09:00
– Vježbat ću sve dok budem mogla. U teretani i na fitnessu sam barem četiri puta tjedno – govori zgodna ovisnica o zdravom životu.
Pogledaj originalni članak

Otvaranje running-storea “Game 5” u Zagrebu, jedinstvenog u ovom dijelu Europe, okupilo je brojne domaće zvijezde kojima je sport neizostavan dio svakodnevice. U bogatom izboru sportske odjeće i opreme nešto je za sebe pronašla i pjevačica Ivana Banfić, već godinama vjerna tjelovježbi kojom je svoje tijelo dovela gotovo do savršenstva.

– Vježbat ću sve dok budem mogla. U teretani i na fitnessu sam barem četiri puta tjedno – govori zgodna ovisnica o zdravom životu. Svoja iskustva i znanje Ivana će uskoro prenijeti i na druge pripadnice nježnijeg spola. Naime, pjevačica planira izdati fitness DVD i patentirati vlastiti program vježbanja za fitness-centre, a projekt je nedavno najavila pjesmom “Budi svoja”, za koju ovaj vikend snima spot u fitness-centru XXL na Zagrebačkom velesajmu.

– To je budnica namijenjena ženama koje govore da nemaju vremena za sebe, zaposlenim ženama, majkama, ženama s viškom kilograma koje traže način kako da naprave prvi korak u mršavljenju. S obzirom na to da sam i sama majka, prešla sam četrdesetu, puno radim i putujem, želim pokazati da se uvijek može naći vremena za sebe. Moja je misija pomoći ženama da se osjećaju bolje i da paze na zdravlje koje je najvažnije – otkrila nam je I Bee.

Slaže se s tvrdnjom da je, uz tjelovježbu, za dobru kondiciju i liniju odličan i seks, pa je na komentar Ivane Mišerić, koja je vodila otvaranje dućana, da je pola sata trčanja učinkovitije od pola sata seksa dodala: – Idealno bi bilo pola sata trčanja i pola sata seksa! To je jako dobar trening.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.