Prijatelji

Ivan Zak u Vodicama se družio s vjernim obožavateljem Robertom

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
11.06.2017.
u 15:02
Bio je na nekoliko mojih koncerata i jedan je od mojih najvjernijih fanova. Ne srami se baciti mi kritiku oko pjesama, pa uvijek saslušam njegovo mišljenje – kaže Zak o 14-godišnjaku iz Slavonskog Broda koji od rođenja boluje od cerebralne paralize
Pogledaj originalni članak

Svi glazbenici koji dolaze na CMC festival u Vodice dobro poznaju Roberta Gerea (14) iz Slavonskog Broda, koji pet godina zaredom na CMC festival dolazi s majkom Sanjom. 

Glazbenici se rado s njim druže, a Roberto ne skida osmijeh s lica. Dječaku, koji je u invalidskim kolicima zbog cerebralne paralize, omiljeni pjevač je Ivan Zak. 

– Volim ga jer kad slušam njegove pjesme, osjećam se kao da sam u disku – kaže Roberto. Zak je s pozornice u Vodicama na kojoj je pjevao novu pjesmu “Ničija” potrčao prema Robertu koji ga je čekao u backstageu.  – Roberto i ja poznajemo se godinama. Bio je na nekoliko mojih koncerata i sigurno je jedan od mojih najvjernijih fanova. Ne srami se baciti mi kritiku oko pjesama, pa uvijek saslušam njegovo mišljenje – kaže Zak. 

Roberto je tijekom druženja sa Zakom u backstageu pjevaču povjerio kako nestrpljivo iščekuje njegov nastup u Slavonskom Brodu. 
– Jako sam sretan što smo se sreli jer Ivana volim najviše – rekao je Roberto. Brođanin s majkom svakoga ljeta dolazi u Vodice kod kume kako bi na CMC festivalu uživao u nastupima dragih mu pjevača. Nakon toga idu u lječilište na rehabilitaciju. Roberto od rođenja boluje od cerebralne paralize. Završio je šesti razred osnovne škole, a svakoga dana vježba s liječnicima na fizikalnoj terapiji. 

– On iskreno voli glazbu i raduje se pjevačima. Počeo je pjevati s četiri godine – priča majka Sanja i dodala kako se dječak bavi boćanjem, a pridružio se i dječjem zboru.

Pogledajte na vecernji.hr

Još iz rubrike Showbiz