GLUMAČKI PAR

Ivan Herceg i Ana Majhenić uživaju na odmoru: 'U dobrim sam nogama'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Ivan Herceg i Ana Majhenić uživaju na odmoru: 'U dobrim sam nogama'
09.06.2017.
u 11:18
Herceg je jučer na Instagramu objavio fotografiju na kojoj stoji u plićaku uvale Duboka draga u Vrsima u blizini Nina. Kadar je zanimljiviji jer je napravljen kroz Anine noge.
Pogledaj originalni članak

Premda još uvijek nisu javno priznali da su zajedno, glumci Ana Majhenić i Ivan Herceg izgleda provode mnogo vremena zajedno. Glumci su se spojili na snimanju serije "Zlatni dvori", a od tada su nerazdvojni.

Herceg je tako jučer na Instagramu objavio fotografiju na kojoj stoji u plićaku uvale Duboka draga u Vrsima u blizini Nina. Kadar je zanimljiviji jer je napravljen kroz Anine noge.

– U dobrim sam nogama – napisao je Ivan, a njegovi pratitelji su mu poželjeli ugodan odmor.

Par je stigao uživati i u dobrom vinu. Ana je na svom Instagramu objavila fotografiju Kraljevskih vinograda Punta Skale, koji se nalaze na uzvisini iznad Petrčana.

Moramo priznati kako glumački par zna uživati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MU
mudrost
13:16 09.06.2017.

Što bi značilo Kraljevski vinogradi?

Još iz rubrike Showbiz