VJERAN SUPRUG

Ivan Čupić: Ne varam suprugu s konobaricom, i ne poznajem je!

Foto: Pixsell
Ivan Čupić: Ne varam suprugu s konobaricom, i ne poznajem je!
30.06.2010.
u 09:08
- U prvi mi se mah sve činilo kao šala koju mi je netko priredio s obzirom na to da poznajem vlasnicu spomenutog kafića jer se ondje često nađem na piću s prijateljem koji živi u blizini – rekao je sportaš za Story.
Pogledaj originalni članak

Rukometaš Ivan Čupić oštro je demantirao jučerašnje napise da je u izvanbračnoj vezi sa zagrebačkom konobaricom koju, kako je rekao za Story, niti je poznaje.

Naime, tjednik Extra u utorak je objavio zajedničke fotografije Čupića i konobarice Andree Armade, zaposlene u jednom kafiću na Srednjacima, koje su pronađene u njezinu mobitelu kojeg je, navodno, nedavno izgubila. Kako piše Extra, par se viđa dva mjeseca, a sastaje se u hotelu Panorama gdje uspješni rukometaš odsjeda s reprezentacijom.

No Čupić, koji je tri godine u braku s Nerom s kojom ima trogodišnju kćer Barbaru, kaže da uopće niti ne poznaje dotičnu Andreu s kojom navodno vara suprugu.

- U prvi mi se mah sve činilo kao šala koju mi je netko priredio s obzirom na to da poznajem vlasnicu spomenutog kafića jer se ondje često nađem na piću s prijateljem koji živi u blizini – rekao je sportaš za Story te dodao kako bi cijela priča ipak mogla ostaviti posljedice na njegov brak.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
13:44 30.06.2010.

čuj prvo se dogovorite kaj će te reć medijima pa onda dajte izjave!ovak ispadate budale!

MU
Mucanka
11:26 07.07.2010.

Koje li slucajnosti! Koja izlika! Kako se samo cudnovato gube mobiteli ... za koje pare?