BAND AID

Istarski glazbenici poručuju: 'Niste sami, stiže bolje sutra'

Foto: Promo
Istarski glazbenici poručuju: 'Niste sami, stiže bolje sutra'
24.04.2020.
u 15:18
Naši životi su vezani za cijeli svijet jer smo u ovom trenutku fizički odvojeni i zatekli smo se posvuda ali ipak su naša prebivališta i srce na području Istre, Kvarnera i Gorskog kotara - poručuju glazbenici
Pogledaj originalni članak

 Glazbenici Istre, Kvarnera i Gorskog kotara okupili su se u band aid i otpjevali pjesmu Sutra, kako bi u ovim teškim trenucima ljudima prenijeli pozitivnu poruku. 

- Kao glazbenici koji smo silom prilika odvojeni od vas, ali i kao obični i jednostavni ljudi koji putem glazbe nastoje emitirati pozitivne poruke ljudima i donositi im sreću u život, uz blagodati tehnologije današnjice okupili smo se spontano u ovaj Band Aid pod nazivom „Iz moje sobe“. Naši životi su vezani za cijeli svijet jer smo u ovom trenutku fizički odvojeni i zatekli smo se posvuda ali ipak su naša prebivališta i srce na području Istre, Kvarnera i Gorskog kotara.

Iza ovog projekta stoji veliki trud i ljubav, jer smo htjeli da naša glazba opet dođe do vas, da ugrije vaša srca i nahrani duše, te da zajednički iz ove tame pogledamo prema svjetlu i savladamo ovu životnu lekciju. Iskoristimo ovaj poseban trenutak i probajmo stvoriti drukčiji, jedan bolji svijet – izgradimo ga bez straha i bez strepnje s vjerom u bolje i pozitivnije SUTRA.

Vjerujemo da ćemo ubrzo za vas zajednički nastupiti na velikoj pozornici i dokle Vam poručujemo: VJERUJTE U BOLJE SUTRA I PRIČEKAJTE NAS! Podijelite dobra srca ovaj naš uradak i poruku s prijateljima i uskoro se vidimo!! Vole vas vaši glazbenici iz BAND AID-a „IZ MOJE SOBE“ ISTRE,KVARNERA I GORSKOG KOTARA (#izmojesobe) - stoji u poruci. Pjesmu "Sutra" otpjevali su brojni glazbenici, a među njima i Anezi, Neno Belan, Mirko Cetinski, Božidarka Matija Čerina, Karin Kuljanić i drugi. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.