SVAKODNEVNI TRENINZI

Indira pokazala kako vježba i istaknula oblikovanu pozadinu: 'Nema frizure, ima stenjanja'

Foto: Instagram
Indira Levak
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Indira Levak
Foto: Instagram
Indira Levak sa suprugom Miroslavom
Foto: Instagram
Indira Levak
Foto: Instagram
Indira Levak
06.02.2021.
u 10:00
- Leg Day Workout. Nema frizure... nema šminke.. ima dobrih nogu.. i stenjanja.. od boli, napisala je Indira pokraj videa na kojem vježba u teretani. Odmah je dobila puno komentara podrške, a javio se i njen Miro
Pogledaj originalni članak

Dok brojni Hrvati navikli na odlaske u teretanu jedva čekaju ublažavanje mjera kako bi nastavili s treninzima, Indira Levak s tim nema problema. Pjevačica i njen suprug Miro u svojoj kući imaju privatnu teretanu, a Indira svakodnevno trenira, pod stručnim suprugovim vodstvoim.

- Leg Day Workout. Nema frizure... nema šminke.. ima dobrih nogu.. i stenjanja.. od boli, napisala je Indira pokraj videa na kojem vježba u teretani. Odmah je dobila puno komentara podrške, a javio se i njen Miro.

- Auuu bravo vježbačice.  Danas je to bio gadan sukob s g. čučnjem...a i gadno si se posvađala s nogama. Ponosan sam, imat ćes noge i guzu da momci puste suzu, napisao joj je Miro. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SA
Sarma
10:51 06.02.2021.

Ja bi da mi odmah date crveni , - da nemoram pisat .

ZA
zagi101
10:34 06.02.2021.

odkad je otišla iz colonije karjera joj je krenula nizbrdo, sad samo vodi nekakve super talente a pjeva samo u tragovima

Avatar botoksmanija
botoksmanija
11:55 06.02.2021.

Dobro izgleda žena...