Modna kritika

Iako se još traži, Meghan je sve bliže kraljevskom stilu

Foto: Press Association/PIXSELL
Meghan Markle
Foto: Reuters
Meghan Markle i princ Harry
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
30.12.2017.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Buduća supruga princa Harryja Meghan Markle sve je eksponiranija u javnosti, a počela je obavljati i prve službene kraljevske obveze. Kanađanka je poprilično promijenila svoj stil posljednjih godinu dana, od kada je u svojevrsnoj tranziciji od glumice, koja je imala izgrađen stil prilagođen svjetlima reflektora, do buduće članice kraljevske obitelji. Kako joj leži novi stil, pitali smo modnog stručnjaka Boruta Mihalića. 

1. Objava zaruka

Za sada još uvijek gospođa Markle, odlučila se za crno-bijelu kombinaciju, dok je njezin partner zasjao u “ton sur ton” kombinaciji. Kaputi koju su zapravo ogrtači, jer se vežu jedino remenom u struku, polako postaju njezin tipičan odabir. Cjelokupna Meghanina kombinacija, po meni, nije najsjajnije izvedena. Kaput i cipele u nesuglasju su, a tu je i potpuno crna haljina koja još više dovodi u pitanje ovaj modni odabir.

2. Službeni portret

Fotografije koje su podigle najviše prašine. Može li buduća princeza biti “polugola” na prvim službenim slikama? Iako se haljina igra efektom prozirnog i neprozirnog jer je, naime, potpuno podstavljena netransparentnom tkaninom, u žarište javnosti došla je i njezina cijena koja se kreće oko 450.000 kuna. Naime, riječ je uratku iz zadnje couture “Ralph & Russo” kolekcije. Ostaje nam da vidimo hoće li “Ralph & Russo” dizajnirati i najiščekivaniju vjenčanicu sljedeće godine.

3. Posjet humanitarnoj udruzi

Iznimno interesantna suknja koja svojom zanimljivim oblikom i dužinom podiže pomalo jednostavnu odjevnu kombinaciju. Takve kombinacije zapravo su najinteresantnije; kada nam mogu pokazati kako nešto obično jednim komadom pretvoriti u potpuno interesantno i drukčije.

4. Božićna misa i prvi “event”

s kraljicom

Još jedan kaput na preklop, no ovaj put cijela kombinacija puno je skladnija od one kada su objavljivali zaruke. Uz kaput bež boje, konfrontirani su odlični modni dodaci u smeđoj (konjak) boji. Šeširić na glavi naklon je britanskoj modnoj aristokraciji i njihovim već prepoznatljivim modnim kodovima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
Rosali
19:45 17.01.2018.

Jadan Harry boze oprost mi jer nezna sto radi.