HTZ

Helena Hunčaga: Za prolazak dalje roditelji su me nagradili motorom

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Helena Hunčaga: Za prolazak dalje roditelji su me nagradili motorom
05.04.2010.
u 15:17
Nakon što je s obitelji i prijateljima proslavila ulazak među deset najboljih, Helena se u ponedjeljak s ostalim finalistima u kući koju dijele idućih tjedana počela pripremati za drugu emisiju u kojoj će pjevati strane pjesme.
Pogledaj originalni članak

Njezin je nastup u prvoj emisiji uživo “Hrvatska traži zvijezdu” Tonyja Cetinskog ostavio bez riječi, vozi motore i ima ih nekoliko, a tek joj je 16 godina – dovoljan razlog da natjecateljica RTL-ova showa Helena Hunčaga ima samouvjerenost kakva se može naći kod malog broja njezinih vršnjaka. Samopouzdanje joj je prošli petak podigao i Goran Lisica koji ju je izabrao za prolazak dalje u konkurenciji s Ivanom Trogrlić.

Nakon što je s obitelji i prijateljima proslavila ulazak među deset najboljih, Helena se u ponedjeljak s ostalim finalistima u kući koju dijele idućih tjedana počela pripremati za drugu emisiju u kojoj će pjevati strane pjesme, odnosno hitove današnjice koji raspjevanoj učenici trećeg razreda gimnazije mnogo bolje leže od pjesama iz prve emisije.

– Volim grupu Mayales, čiju sam pjesmu pjevala u petak, taj đir prolazi kod mene, ali inače ne slušam domaću glazbu jer mislim da baš nemamo izvođača ugodnih uhu – kaže Zagrepčanka koja se ne ograničava samo na jedan glazbeni žanr, već ovisno o raspoloženju sluša rock, funk, hard rock... Dodatni motiv da u HTZ-u bude još bolja dali su joj roditelji koji su je za prolazak među prvih deset nagradili novim motorom.

– U nedjelju sam ga prvi put provozala, a sad jedva čekam sljedeći vikend kad će vožnja trajati duže jer će do onda motor biti registriran – kaže Helena pred kojom je još jedan tjedan pun uzbuđenja, na cesti i na pozornici.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mimi1
22:51 05.04.2010.

Pozdravi mamu i tatu... Ja također lijepo pjevam i treba mi auto. Pusica!