nije joj prvi put

Heidi Klum potpuno gola na naslovnici časopisa GQ

Heidi Klum potpuno gola na naslovnici časopisa GQ
11.06.2010.
u 13:33
Ljepota za mene znači biti sretan s onim što imaš – izjavila je Heidi čiji suprug Seal srdačno podržava sve njezine golišave izlete.
Pogledaj originalni članak

Najslavnijem njemačkom modelu, 37-godišnjoj Heidi Klum nikad dosta skidanja. Mama četvero mališana skinula se do kraja za njemački časopis GQ i ustvrdila da nakon četvrtog porođaja ne izgleda baš savršeno, ali je još uvijek jako zadovoljna svojim izgledom.

– Ljepota za mene znači biti sretan s onim što imaš – izjavila je Heidi čiji suprug Seal srdačno podržava sve njezine golišave izlete. Skladni bračni par uskoro će dijeliti ljubavne savjete u televizijskom showu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
standup
16:07 11.06.2010.

...ma zamisli.., jel to mogucé oli nemogucé ??..(a . cá to ona \"tako vazno\" ima kada je gola , a nima kada je obucéna ?? )..-:))

Još iz rubrike Showbiz