Zlostavljači

Ovo su seksualni predatori Hollywooda kojima je požuda uništila karijeru

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Harvey Weinstein i Georgina Chapman
Foto: Reuters
Harvey Weinstein
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Louis CK
Foto: IPA/PIXSELL
15.11.2017.
u 20:26
Pogledaj originalni članak

Otkako su prije mjesec i pol dana brojne glumice za seksualno zlostavljanje optužile producenta Harveya Weinsteina,  pokrenuta je lavina i popis seksualnih zlostavljača je iz dana u dan sve veći. Ubrzo nakon Weinsteina na ovaj popis svoje ime je upisao redatelj James Toback kojeg je 40-ak žena optužilo za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje. Djevojke bi namamio u svoju kuću, ispitivao ih o seksu dok je masturbirao i ejakulirao pred njima.Poznati fotograf Terry Richardson više ne radi za Vogue i druge ugledna časopise jer se i on suočio s optužbama o zlostavljanju. Krajem listopada nekoliko žena je priznalo da ih je Terry prisilio na seks. Anthony Rapp iznio je optužbe kako ga je pokušao zavesti Kevin Spacey koji je ubrzo nakon ove optužbe priznao da je gay. Seksualno je uznemiravao i ekipu s kojom je radio na seriji "Kuća karata" i zato je dobio otkaz.Glumca i komičara Andyja Dicka njegove kolegice optužuju da ih je hvatao za genitalije, ljubio i lizao. On tvrdi da optužbe nisu istinite i da je možda nekoga nekada polizao po licu. Producenta i redatelja Bretta Ratnera za seksualno uznemiravanje optužuje pet glumica, a među njima je i Olivia Munn. Glumica kaže kako je na setu "The Newsrooma" masturbirao ispred nje, a Natasha Henstridge kaže da ju je prisilio na oralni seks. Pet žena iznijele su optužbe da ih je spolno zlostavljao komičar Lousi C.K., a on je to na kraju i priznao. - Kajem se zbog onoga što sam učinio - izjavio je Louis. I dobitnika dva Oscara Dustina Hoffmana za seksualno uznemiravanje optužila je Anna Graham Hunter. Tvrdi da ju je prije 30 godina na setu "Trgovačkog putnika" hvatao za stražnjicu. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
14:23 11.01.2018.

evo recimo Dustin, da je mene Dustin ulovio za guzicu ja bi njega za jaja pa da vidimo tko će prvi popustiti..... čemu ta drama, ako pokažeš dr strani strah, nesigurnost ili samo šutiš, blesavi muškarci to mogu shvatiti kao da ti je lijepo... odalami ga pa će shvatiti, ... ili "gospodine Dustin slijedeći put ćete tražiti svoju ruku u svojoj guzi_i" eto to nije fizičko nasilje ali su mu objasnio što ga čeka ako slijedeći put to napravi...