užasni problemi

Hana nakon povratka na Instagram: 'Borbu vodim već godinama, ali još nisam pronašla lijek'

Foto: Instagram/Široki/Hercegovina.info
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hana i Goran
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.09.2020.
u 12:16
Zagrepčanka, 23-godišnjakinja, požalila se na problem s kojim se bori već godinama i zbog kojeg ne spava već danima.
Pogledaj originalni članak

Bivša sudionica showa ''Gospodin Savršeni'' Hana Rodić odnedavno je ponovno aktivna na društvenim mrežama, a upravo se tamo svojim pratiteljima 23-godišnja Zagrepčanka požalila na problem s kojim se bori već godinama. Naime, Hana je otkrila kako već danima ne spava i ne može normalno funkcionirati, a uzrok svega je alergija na gluten, pelud i cijanoakrilat.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hana i Goran

"Alergija mi svake godine stvara užasne probleme. Nastojim izbjegavati hranu koja sadrži gluten, ali teško mi je jer volim fino papati. Borbu vodim već godinama, ali još nisam pronašla lijek koji mi u potpunosti odgovara! Lijek koji trenutačno koristim stvarno mi pomaže, ali posljedica tog lijeka veliki je umor pa mi se znalo dogoditi da prespavam cijeli dan ako nemam previše obaveza. Kada sam u Zagrebu, nemam slobodnog vremena i uvijek sam u pogonu pa se natjeram biti budna zbog čega popijem i po nekoliko šalica kave", kazala je Hana za Story.hr.

Otkrila je i koliko joj u teškim danima pomaže 17 godina stariji partner Goran Jurenec s kojim već neko vrijeme živi u Berlinu.

"Goran i ja dijelimo kućanske poslove, ali ako sam bolesna, naravno da će on preuzeti i moj dio i obrnuto. Još mi nije poslužio doručak u krevetu, ali evo jedan 'fun fact' – ni Goran ni ja ne doručkujemo i nismo baš jutarnji tipovi pa nam buđenja uvijek teško padaju, oboje smo noćne ptice", istaknula je Rodić.

Foto: Instagram
Hana i Goran

Podsjetimo, Hana i Goran jedno su vrijeme izbivali s društvenih mreža zbog čega su se već počele konstruirati svakakve priče, a njima je Hana odlučila stati na kraj krajem srpnja kada je objasnila zbog čega nisu bili toliko online.

"Goran i ja odlučili smo kratko pauzirati od društvenih mreža, jednostavno nam je bio potreban predah. Naši pratitelji dosta su se zabrinuli pa sam odlučila objaviti kratki Storytime kako bismo ih obavijestili da je sve u redu. Nakon što neko vrijeme nismo bili aktivni, započele su razne teorije zavjera, a jedna od njih bila je da sam trudna, druga je bila da smo prekinuli... Bilo je dosta pretpostavki zašto nas nema, ali nitko nije pogodio da smo samo trebali odmor i da se iza toga ne krije neki veliki misterij", pojasnila je Hana Rodić.

Foto: Instagram

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Warded
Warded
13:23 10.09.2020.

A na silikon, hijaluron i botox nisi alergična?