Savršena figura

Svi su gledali u nju i njenu prozirnu haljinu ispod koje nije nosila donje rublje

Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
17.01.2018.
u 09:11
Pogledaj originalni članak

Na 49. dodjeli nagrada "NAACP Awards" svi pogledi bili su usmjereni prema jednoj glumici – Halle Berry koja je odabirom prozirne haljine dizajnerice Reemi Acre plijenila pozornost.
Haljina je otkrila da Halle ne nosi donje rublje, ali otkrila je i savršenu figuru ove 51-godišnje glumice koja ulaskom u šesto desetljeće sve ponosnije ističe svoju figuru. Majka dvoje djece kaže da zasluge za svoj fizički izgled duguje treninzima, ali i prehrani u kojoj nema crvenog mesa i voća. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LU
Lujo123
09:30 17.01.2018.

kako umjetnički i kako intelektualno! Jel je i cijenu objavila? A za par godina - evo članka gdje se žali kako je neki muški htel prihvatiti ponuđeno pred vascelim svetom, a ona jadna nije dala jer je ponudil premalo penez!

BL
bljak007
09:41 17.01.2018.

Koja bijeda od kolumne, zar je bitno dali ima ili nema donje rublje, njen problem i njena odluka. A vi patite ili slinite na to što nema.

PR
prajdali100
11:09 17.01.2018.

A pamet !!!?